23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ÇOŞKUYLA KUTLANDI

Ceyhan’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.
Cumhuriyet Meydanında yapılan kutlamalar, İlçe Milli Eğitim Müdürünün Atatürk Anıtına çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
 İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Topbaş’ın Günün anlam ve manasını belirten konuşmasını yapmasının ardından törenler başladı.

Konuşmanın ardından öğrenciler tarafından şiirler ve kompozisyonlar okundu.
Daha sonra Ceyhan’da farklı okullarda eğitim gören öğrenciler halk oyunları, Karete gösterileri,İstiklal Marşı ve 23 Nisan Otarasyonu Mehteran takımının gösterisi ile törenler sona erdi.

23 Nisan kutlamalarına Kaymakam Mustafa Ünlüsoy, Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk, Garnizon Komutanı Binbaşı Ayhan Evli, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız, İlçe Milli Eğitim müdürü Serkan Topbaş. Oda ve Dernek Başkanları. siyasi parti temsilcileri çok öğrenci ve  velileri ile birlikte  vatandaşlar katıldı.