ALİ ALPER BOYDAK CEYHAN BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ SEÇİLDİ

Meclis toplantısına Ak Parti Adana milletvekilleri Necdet Ünüvar ve Mehmet Şükrü Erdinç,  Ak Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni ve İlçe Başkanı Süleyman Ulu ile diğer siyasi parti temsilcileri de katıldı.

Saat 14.00’da Murat Göğebakan Kültür Merkezi meclis salonunda gerçekleşen seçimlerde Ak Parti’nin adayı Belediye Meclisi üyesi Ali Alper Boydak ile CHP’nin adayı olan Belediye Meclis Üyesi Süleyman Yoltay yarıştı.

İlk turdaki seçimde meclis üyelerinin 22’sinin oyunu alan Ali Alper Boydak, başkan vekili seçildi. CHP’nin adayı Süleyman Yoltay 7 oy alırken, 2 oy da boş çıktı.

Yapılan seçimlerin ardından Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak, bir teşekkür konuşması yaptı. Daha sonra meclis üyeleri ile birlikte başkanlık makamına gelen Boydak, görevi Özcan Özal’dan teslim aldı.