ASFALT VE PARKE YOL ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk, göreve geldikleri günden beri yol sorununu çözmek adına büyük gayretler gösterdiklerini ifade ederek Ceyhan Belediyesi olarak 52 mahallede yol çalışmalarını tamamlandıklarını söyledi.

Başkan Alemdar Öztürk, “ merkez ve köyden dönüşen mahallelerde toplam 4 yüz bin metre kare kilit parke yol çalışması yaptık. İlçe merkezimizdeki mahallerimizde 10 bin metre sıcak asfalt yol çalışması gerçekleştirdik. Yine büyük çoğunluğu köyden dönüşen mahallelerimiz olmak üzere 33 bin metre sathi kaplama yol çalışması yaptık. Sorumluluk alanımızda 113 mahallemiz bulunuyor. Özellikle merkez mahallelerimizde 75 bin metre karelik parke yol bakım ve onarımı gerçekleştirdik. Okul ve sağlık ocaklarımızın bahçe düzenlemelerini yapmaya devam ediyoruz. Öte yandan 1 adet silindir, 1 adet mini kepçe yükleyici, 1 adet forklift ve 1 adet kombine sathi kaplama aracı satın aldık. Amacımız sorumluluk alanımızda bulunan bölgelerde yol sorununu ortadan kaldırmaktır.” Dedi.