BAŞKAN ALEMDAR ÖZTÜRK 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA KARANFİL DAĞITTI

Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde kadınları unutmadı.Belediyemiz tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında ilçe genelinde kurulan stantlarda 10 bin adet karanfil dağıtıldı.

Belediyede çalışan bayan personelleri de ziyaret ederek karanfil dağıtan ve kadınlar gününü kutlayan Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle kurdukları stantları gezdi, bayanlara kırmızı karanfil verdi.

KADINLARIMIZ BAŞ TACIMIZDIR

Başkan Alemdar Öztürk, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşı olan ve kendileri için ne yapılsa az kalacak kadınların, baş tacı edilmesi gerektiğini vurgulayarak ”Cennet annelerin ayağının altındadır’ sözünü ilke edinip, annelerimize olan sevgi, saygı ve hoşgörüyü tüm kadınlara yönelik göstermeliyiz. Bu vesile ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.” Dedi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ