HIZLI ERİŞİM

BAŞKAN ALEMDAR ÖZTÜRK HEM YOL ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ HEM DE ESNAF ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk, ilçenin birçok noktasında Doğalgaz, Elektrik ve Telekom hatlarının kazı çalışmaları nedeniyle bozulan yolların tamirat çalışmalarını inceledi.

Yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Alemdar Öztürk, çalışmaların devam ettiği semtlerde esnafları da ziyareti ederek sohbet etti.

Alemdar Öztürk,  Bütünşehir yasasıyla köylerin mahalleye dönüşmesinden dolayı Ceyhan Belediyesi hizmet alanının genişlediğini buna rağmen hizmetlerin aksamadan aralıksız olarak devam ettiğini söyledi.

AMACIMIZ CEYHAN’A HİZMET ETMEKTİR

Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk “ekiplerimiz birçok mahallemizde özellikle Doğalgaz, Elektrik ve Telekom çalışmaları nedeniyle bozulan yolların tamiratını yapmaktadır. Ceyhan Belediyesi olarak vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmanın gayeti içerisindeyiz. Hiçbir mazeretin ardına sığınmadan, Ceyhanlı hemşerilerimize verdiğimiz hizmet sözünü yerine getirmek adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. ” Dedi.