BAŞKAN ALEMDAR ÖZTÜRK KAZAZEDELERİ HASTANEDE ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk, ilçede meydana gelen trafik kazasında yaralanan kazazedeleri hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Bugün sabah saatlerinde Hamdilli yol kavşağı yeni mezarlık mevkiinde işçileri taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetmiş, 20 kişi de yaralanmıştı.

Yaralıların ambulanslarla Ceyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırılmasının ardından hastaneye giderek kazazedelerin durumları hakkında bilgi alan Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk, yaralılara acil şifalar dileyerek yakınlarına da geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Alemdar Öztürk, “ ilçemizde meydana gelen bu kaza bizleri üzüntüye boğmuştur. Yaşamını yitiren vatandaşımıza Allah’tan rahmet ve yakınların başsağlığı diliyorum. Tedavi gören kazazede kardeşlerimize de  Rabbül alemin acil şifalar versin.” Dedi.