BAŞKAN ALEMDAR ÖZTÜRK LİPA TATLI PARK'IN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk,  Ceyhan’da faaliyete geçecek olan Lipa Tatlı Park işletmesinin açılışını gerçekleştirdi.

İnönü Bulvarı üzerinde yerini alan ve işletmeciliğini Yaşar Eğerbüker’’in yaptığı ‘ Lipa Tatlı Park’ işletmesinin açılışını Ceyhan Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk yaptı.

Açılışta bir konuşma yapan Başkan Alemdar Öztürk, Ceyhan’da damak tadına yeni bir işyerinin eklenmesinden ve burada iş istihdamına sağladığı katkıdan dolayı işletme sahibi Yaşar Eğerbüker’e teşekkür ederek Ceyhan’a hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk, " yeni işletmenin ilçemize ekonomik anlamda katkı koyacağına inanıyorum. Nezih bir aile ortamında Ceyhanlı hemşerilerimizin damak tadına hizmet etmesini temenni ederim.  Allah yollarını açık etsin, Rabbül Alemin hayırlı ve bereketli kazançlar versin."dedi.