BAŞKAN ALEMDAR ÖZTÜRK ÖĞRENCİLERİN HAZIRLADIĞI TÜBİTAK BİLİM FUARINI GEZDİ

Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk, Ceyhan imam Hatip Orta Okulu öğrencilerinin çalışmalarının sergilendiği Tubitak Bilim Fuarını gezdi.

Milli eğitim Bakanlığı ile Türkiye Bilimsel Teknoloji Araştırma Kurumu (TUBİTAK) arasında imzalanan ve TUBİTAK Bilim  ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen eğitimde işbirliği protokolü kapsamında Ceyhan imam hatip Orta Okulu öğrencileri araştırma ve uygulama yaptıkları projelerini sergilediler.

Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk fuarda birbirinden ilginç ve başarılı projelerin olduğunu ifade ederek “öğrencilerimizin yeni fikirlerle, yeni projeler üretmesi çözüm bekleyen değil, çözüm üreten bireyler olarak yetiştirilmesi açısından oldukça önemlidir. geleceğimizin teminatı gençlerimizi tebrik ediyorum.”

Tubitak Bilim Fuarındaki tüm stantları gezen  ve öğrencilerden projeleri hakkında bilgi alan Başkan Alemdar Öztürk,  Öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik etti.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ