BAŞKAN ALEMDAR ÖZTÜRK PAZAR ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk, Perşembe pazar esnafını ziyaret etti.

İstiklal Mahallesi’nde kurulan Perşembe pazarını ziyaret ederek esnafın istek, beklenti ve sorunlarını dinleyen Başkan Alemdar Öztürk, alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti.

Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinliyor. Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Alemdar Öztürk, “Hizmetlerimize vatandaşlarımızın da manevi desteğiyle hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

Pazar esnafı ile sohbet ederek dertlerini dinleyen Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk’e  pazar konusunda ve diğer konularda isteklerini belirten esnaflar, yapılan çalışmalardan duydukları   memnuniyeti de dile getirdiler.

Pazar tezgâhlarını tek tek dolaşan Başkan Alemdar Öztürk, alış veriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ