BAŞKAN ALEMDAR ÖZTÜRK:HALKIMIZLA İÇ İÇEYİZ

Belediyemiz tarafından düzenlenen etkinlik çerçevesinde, Berat Kandili münasebetiyle Ceyhanlı vatandaşlara kandil simidi ikram edildi.

Merkez Abdulkadir Ağa, Çifte Minare ve Gazi Osman Paşa camileri olmak üzere üç noktada ikramı yapılan kandil simitleri vatandaşlarca yoğun ilgi gördü.

Merkez Abdulkadir Ağa Camii’ndeki kandil programına katılan Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk, camii çıkışında vatandaşların Berat Kandili’ni tebrik ederek kandil simidi  ikram etti.

Halkımızla İç İçeyiz

Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk, “Bir arada olabilmemize fırsat veren bu güzel günlerimizde yine halkımızla iç içeyiz. Yediden yetmişe her yaştan vatandaşlarımızla Berat Kandilinde bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önemli olan güzel bir tebessüm, hayır duası almaktır. Bugün ilçemizin 3 farklı camiinde kandil simidi ikramımız oldu. Bu vesileyle mübarek Berat Kandili’nin başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam alemine ve Ceyhanlı hemşehrilerimize birlik, dirlik, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum.” dedi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ