BAŞKAN ALEMDAR ÖZTÜRK'TEN POLİSLERE KIRMIZI BEYAZ KARANFİL

Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk, Türk Polis Teşkilatı’nın 172. kuruluş yıldönümü kutlama töreninde polislere kırmızı beyaz karanfil dağıttı.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki törende, Kaymakam Mustafa Ünlüsoy ile İlçe Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız tarafından Atatürk anıtına çelenk konuldu. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve istiklal marşı okundu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Ceyhan İlçe Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız ve Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy yaptılar.

Törene Milletvekili Muharrem Varlı, Kaymakam Mustafa Ünlüsoy, Garnizon Komutanı Ayhan Evli, Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk,  İlçe Emniyet Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız ve tüm protokol temsilcilerinin yanısıra emniyet mensupları ile

Siyasi parti temsilcileri, oda ve meslek grubu başkanları da katıldı.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki törenin ardından İlçe Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız makamında tebrikleri kabul etti.