HIZLI ERİŞİM

BAŞKANIMIZ ALİ ALPER BOYDAK 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN DÜZENLENEN MEVLİT PROGRAMINA KATILDI

‘15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinlikleri münasebetiyle Ceyhan Kaymakamlığı himayesinde düzenlenen mevlit programı, Merkez Abdülkadir Ağa Camii'nde gerçekleşti. Mevlit programında tüm şehitler için dua edildi ve Kur'an-ı Kerim okundu.

Öğle namazına müteakip düzenlenen mevlit programına, Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Garnizon Komutanı Ayhan Evli ve Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak’ın yanı sıra tüm kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, meslek, oda ve dernek başkanları ile vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Mustafa Ünlüsoy, Garnizon Komutanı Ayhan Evli ve Başkan vekili Ali Alper Boydak, camii çıkışında vatandaşlara etli pilav ikramında bulundu.