HIZLI ERİŞİM

BELEDİYEMİZ ARAÇ PARKINA YENİ HİDROSTATİK SÜPÜRGE ARACI VE ÇÖP SIKIŞTIRMA ARACI EKLENDİ

Belediyemiz araç parkına, yeni satın alınan hidrostatik tip vakumlu yol süpürme aracı ve  çöp toplama sıkıştırma aracı  eklendi.

Temizlik işleri Müdürlüğü’ne giderek yeni araçları inceleyen Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk, “ hidrostatik tip vakumlu yol süpürme aracı ve  çöp toplama sıkıştırma aracı  şehrimizin genelinde tüm mahallelerde halkımızın hizmetine başladı.  Daha temiz bir Ceyhan için çalışmalarımızı yoğun tempoda sürdürüyoruz. Bu amaçla yüksek verim sağlayan hidrostatik tip vakumlu yol süpürme aracı ve  çöp toplama sıkıştırma aracını  belediye araç parkımıza ekledik. Çalışmalarımızın ve hizmetlerimizin halkımıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Yeni alınan araçların, yollarda ve kaldırımlarda, yol kenarlarındaki çim alanlarında açık ve kapalı park alanlarında kullanılabilme imkânına sahip olduğunu belirten Başkan Alemdar Öztürk, bu araçların temizlik işlemlerinde maksimum verim sağlayacağını ifade etti.