BELEDİYEMİZ MECLİSİ MART AYI TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Belediyemiz Meclisi, 5393 sayılı belediye kanununun 20. Maddesi gereği 2017 yılı Mart ayı olağan toplantısını Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk’ün başkanlığında gerçekleştirdi.
      Murat Göğebakan Kültür Merkezi Belediye Meclis salonundaki toplantı, açılış ve yoklama, Atatürk ve aziz şehitler için bir dakikalık saygı duruşunun ardından başladı.

Gündemin 2. Maddesinde yer alan Mustafabeyli Mahallesi 153 ada 18 nolu parsel için hazırlanan 1/1000 ölçekli imar plan değişikliği talebi görüşülerek İmar komisyonuna havalesi oy birliğle kabul edildi.

Gündemin 3. Adana Yumurtalık Serbest Bölgesi deniz alanı, ‘’liman alanı ‘’  amaçlı onaylı imar planında, değişiklik/ilave ve bir kısım alanın iptaline ilişkin imar plan değişikliği talebi görüşülerek ilgili komisyona havalesi oy birliğle kabul edildi.

Gündemin 4. Adana ili Ceyhan İlçesi Türlübaş Mahallesi 507 ada 11 nolu parselin Mehmet Arslanoğlu’na satılması talebi görüşülerek İmar komisyonuna havalesi oy birliğle kabul edildi.

Gündemin 5. Maddesi Şubat ayı meclis toplantısında komisyona havale edilen Adana ili Ceyhan İlçesi sınırları içerisinde Çatalhöyük Mahallesinde bulunan 188 nolu parsel için hazırlanan imar planı değişikliği talebi görüşülerek komisyonlardan geldiği şekilde oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin 6. Maddesi Şubat ayı meclis toplantısında komisyona havale edilen

Adana ili Ceyhan ilçesi Küçükkırım Mahallesi 833 ada 14 nolu parselin Nurettin Balin’e

Satılması talebi görüşülerek komisyonlardan geldiği şekilde oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin 7. Maddesi Şubat ayı meclis toplantısında komisyona havale edilen Mülkiyeti Ceyhan Belediyesine, Kullanım hakkı Adana Halk Sağlığı Müdürlüğüne ait Hürriyet (Mithatpaşa) Mahallesi 738 ada 47 parselde trafo yeri için Tedaş Genel Müdürlüğü adına lisans süresince bedelsiz 32 m²  lik irtifak hakkı tesisi kurulması talebi görüşülerek komisyonlardan geldiği şekilde oy birliğiyle kabul edildi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ