BELEDİYEMİZCE DOWN SENDROMU FARKINDALIK GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Belediyemiz tarafından yeniden revize edilen Namık Kemal Mahallesi’ndeki Afet Evleri Parkı’nda 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günüyle ilgili bir etkinlik gerçekleştirildi.

Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle, çocuklarla birlikte çeşitli etkinliklere katıldı, onların neşelerine ortak oldu.

Park içersindeki özellikle çocuklar için düzenlenen beşik bahçesi ve engelli vatandaşlar için dizayn edilen özel oyun alanlarında gönüllerince eğlenen çocuklar, düzenledikleri çeşitli dans gösterileyle ilgi odağı oldular.

Miniklerin hazırladığı dans gösterilerini aileleriyle birlikte izleyen Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk, daha sonra tüm çocuklarla birlikte el izi alarak duvar süslemesi yaptı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ