ÇANAKKALE ZAFERİ VE 15 TEMMUZ TEMALI TİYATRO OYUNU DÜZENLENDİ

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 102. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Belediyemizce tiyatro etkinliği düzenlendi.

18 Mart Cumartesi günü saat 15.00 ve saat 19.30’da Murat Gögebakan Kültür Merkezi’nde Çanakkale Zaferi’nin 102. Yılı nedeniyle Çanakkale Zaferi ve 15 Temmuz Temalı ‘Ölümsüz’ isimli ücretsiz tiyatro gösterisi sunuldu.

Öğleden sonra saat 15.00 ve akşam 19.30’da iki seans halinde izleyicilerle buluşan tiyatro gösterimi büyük beğeni topladı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk, Çanakkale ruhunu yineden yaşattıkları için tiyatro gösteriminde emeği geçenlere teşekkür ederek “2 saniye sonra öleceklerini bilerek şehit düşen Çanakkale şehitlerimizle ne kadar övünsek azdır. Onlar, işgalcilere bu vatanı teslim etmediler. İşte aynı ruhla milletimiz, 15 Temmuz’da da ülkemizi bölmek isteyenlere geçit vermedi. Çanakkale Zaferi’mizin 102. Yılında başta Çanakkale şehitlerimiz olmak üzere tüm aziz şehitlerimize Rabbül Âleminden rahmet, gazilerimize ve yakınlarına da şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.