GÜREŞÇİLERİMİZ SERBEST GÜREŞ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI MÜSABAKALARINA GİDİYOR

Belediyemiz güreş takımından 7 sporcu Mersin’deki Minikler Türkiye Serbest Güreş grup maçlarına, 3 sporcu ise Kahramanmaraş’taki Yıldızlar Türkiye Serbest Güreş Şampiyonası’na katılacak.

Adana’da yapılan 14-15 yaş il seçmelerinde dereceye giren Belediyemiz sporcularından 7 güreşçi, 29-30 Mart tarihleri arasında Mersin’de yapılacak olan Minikler Türkiye Serbest Güreş Şampiyonası grup maçlarına gitmeye hak kazanırken 3 güreşçisi ise 25-26 Mart tarihlerinde Kahramanmaraş’ta yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Serbest Güreş Şampiyonası’na katılacaklar.

Konuyla ilgili olarak konuşan Belediyemiz Güreş takımı sorumlusu Erdoğan Akkuş, Ceyhan’ı en iyi şekilde temsil etmenin gayretinde olacaklarını ifade ederek sağladığı maddi ve manevi destekten ötürü Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk’e teşekkür ettiklerini söyledi.