19 MAYIS CEYHAN'DA ÇOŞKUYLA KUTLANDI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Ceyhan’da coşkulu bir şekilde kutlandı. Kutlamalar Kaymakamlık önü Cumhuriyet Meydanı'nda başladı.

BAŞKAN ALEMDAR ÖZTÜRK’E MAHALLE MUHTARLARINDAN DİLEKÇELİ TEŞEKKÜR

Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı toplumun her kesiminden beğeni kazanıyor. Ceyhan Belediyesinin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Mahalle muhtarları Başkan Alemdar Öztürk’e yazılı olarak teşekkür ettiler

ŞEHİT FEHMİ KOÇ PARKI YENİLENDİ

Belediyemiz ilçe genelinde ihtiyaç önceliğine göre tespit edilen bölgelerde yürütülen park yenileme yapım çalışmalarında, öncelik olarak çocukların sağlıklı bir şekilde oyun oynayabilecekleri oyun alanları yapıyor.

BAŞKAN ALEMDAR ÖZTÜRK’TEN BERAT KANDİLİ MESAJI

Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk Berat Kandili münasebetiyle yayımladığı yazılı mesajında “Berat Kandili, sınırsız af ve merhamet sahibi olan Yüce Allah’a sığınarak günahlardan arındığımız, ilahi lütuf ve bereketlere eriştiğimiz müstesna zaman dilimlerinden birisidir.” dedi.