23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ÇOŞKUYLA KUTLANDI

Ceyhan’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet Meydanında yapılan kutlamalar, İlçe Milli Eğitim Müdürünün Atatürk Anıtına çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

BAŞKAN ALEMDAR ÖZTÜRK 23 NİSAN’DA ÇOCUKLARA BAYRAM KEYFİ YAŞATTI

Belediyemiz Ceyhan'da bir ilki gerçekleştirdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle çocuklara yönelik çeşitli tiyatro gösterimi, müzik, eğlence ve yarışma etkinlikleri düzenledi etkinlikler çerçevesinde tüm çocuklara ücretsiz kitap dağıtıldı.

KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Ceyhan Müftülüğü ve Belediyemiz organizasyonunda Peygamberimizin (S.A.V) 1446’ıncı doğum yılı olan 2017 Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

ASFALT VE PARKE YOL ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk, göreve geldikleri günden beri yol sorununu çözmek adına büyük gayretler gösterdiklerini ifade ederek Ceyhan Belediyesi olarak 52 mahallede yol çalışmalarını tamamlandıklarını söyledi.