İSTİKLAL VE EKİNYAZI MAHALLELERİNDE YOL ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Göreve gelir gelmez, Bismillah diyerek yol çalışmalarını başladıklarını belirten Başkan vekili Boydak, “bugün ekiplerimiz merkez mahallemiz olan İstiklal mahallesinde asfalt çalışmalarına başlamışlardır. Aynı zamanda Büyükşehir Yasasıyla sonradan mahalleye dönen Ekinyazı mahallesinde de sathi kaplama yol çalışmalarını sürdürmektedirler.” dedi.

Çalışmaları yerinde inceleyen ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan vekili Boydak “Ceyhanlı hemşehrilerimize hizmetin en iyisini sunmanın gayretinde olacağız. Amacımız tüm ilçemize hizmet etmektir. Özellikle yol konusunda hiç el atılmamış mahallelerimize öncelik tanıyarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.  Belediyemizin sorumluluk alanına giren yolları düzelterek Ceyhan'ımza yakışır hale getireceğiz.” Dedi.

Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri ise Başkana vekili Ali Alper Boydak’a teşekkür etti.