HIZLI ERİŞİM

KIRIM TÜRKLERİ KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ BAŞKANIMIZ ALİ ALPER BOYDAK’I ZİYARET ETTİ

Ceyhan Kırım Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği olarak görevine yeni seçilen Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak’a nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyleyen Dernek Başkanı İsmail Taymaz " Kırım Türkleri, Ceyhan’ımızın kurucularıdır. Sayın Belediye Başkan vekilimiz de Kırım Türküdür. Kendisine hayırlı olsun diyoruz. Ceyhan’a iyi hizmet edeceğine inanıyoruz. Başkan vekilimiz Sayın Ali Alper Boydak’ın Ceyhan yararına yapacağı hizmetlerin yanında olacağız."dedi.

Başkan vekili Ali Alper Boydak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek

" Ceyhan Kırım Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin başkan yönetici ve üyelerine çok teşekkür ediyorum. Bizler inançlı insanlarız. Milletimizin kaynaşması birlik içersinde olması ortak paydamızdır. Hiçbir fark gözetmeksizin Ceyhan’a hizmet etmek isteyen herkesle birlik içersinde çalışmanın gayretinde olacağız. Amacımız elbirliğiyle ilçemize hizmet etmektir.”dedi.

Ziyaretin sonunda Dernek Başkanı İsmail Taymaz tarafından Başkan vekili Ali Alper Boydak’a Kırım ve Türk bayrağı flaması takdim edildi.