KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Ceyhan Müftülüğü ve Belediyemiz organizasyonunda Peygamberimizin (S.A.V) 1446’ıncı doğum yılı olan 2017 Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Etkinlikte belediyesi tarafından konuklara gül dağıtıldı.

Bahçeli Tesisleri’nde düzenlenen etkinlik kapsamında pilav ayran hayrı yapıldı. Etkinliğe Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk. İlçe Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız. İlçe Müftüsü Nazmi Söğüt ile kamu kurum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı

İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Kur-an'ı Kerim tilavetiyle devam etti.

İlçe Müftüsü Nazmi Söğüt ve  Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk birer konuşma yaptılar.

Öte yandan Belediyemiz tarafından da programa katılan tüm davetlilere pilav ayran  ikramında bulunuldu.