MERCİN MAHALLESİNDE YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Belediyemiz Fen İşleri ekipleri tarafından sürdürülen Kilit Parke taşı ve yol asfaltlama çalışmaları hızla devam ediyor.

Mercin Mahallesi’nde devam eden Kilit Parke yol çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk, Ceyhan’a hizmetin en iyisini sunmanın gayretinde olduklarını söyledi.

Mercin Mahallesinin tamamında devam eden Kilit Parke yol çalışmalarının plan ve program dâhilinde sürdüğünü ifade eden Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk, farklı mahallelerde ise parke ve asfalt yol ile kaldırım çalışmalarının da devam ettiğini söyledi.

Göreve geldiklerinden bu yana verdikleri sözleri bir bir yerine getirmenin gayretinde olduklarını belirten Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk, yol çalışmalarından memnuniyetlerini dile getiren esnafla da sohbet etti.

Hizmetlerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Mercin Mahallesi sakinleri ve esnafı, Başkan Alemdar Öztürk’e teşekkür etti.