REGAİP KANDİLİ’NDE CAMİİ CEMAATiNE HELVA İKRAMI

Belediyemiz Regaip Kandili münasebetiyle ilçedeki farklı camiilerde, vatandaşlara helva ikram etti.

Belediyemiz geleneksel hale getirdiği Regaip Kandilinde bu yılda helva dağıtımını devam ettirdi.  Regaip Kandili’nde dağıtılmak üzere özel olarak hazırlanan 5 bin kişilik Helva, Ceyhan’daki farklı camiilerde namaz sonrası camii cemaatine dağıtıldı.

Ceyhan’da yoğun katılımların olduğu camiilerde Kur’anı kerim tilavetleri ile Regaip Kandiline özel sunumlar yapılırken vatandaşlar, hep birlikte dua etti.

İbadetlerini yerine getiren cemaate, camii çıkışında elediye Başkanımız Alemdar Öztürk, Başkan Yardımcıları Murat Yürük, Mükremin Kara ve Belediye Meclisi Üyeleri ile birlikte Regaip Kandili için özel hazırlanan helva ile gül suyu ikram etti.