ŞEHİT FEHMİ KOÇ PARKI YENİLENDİ

Belediyemiz ilçe genelinde ihtiyaç önceliğine göre tespit edilen bölgelerde yürütülen park yenileme yapım çalışmalarında,  öncelik olarak çocukların sağlıklı bir şekilde oyun oynayabilecekleri oyun alanları yapıyor.

Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk, yenilenen yüzüyle çocuk oyun alanı ve oyun gruplarıyla çocukların ilgi odağı haline gelen Şehit Fehmi Koç Parkı’nı gezdi ve mahalle sakinleriyle sohbet etti.

Tamamen yeni bir görüntüye kavuşan Şehit Fehmi Koç Parkı’nın oyun oynarken çocuklar düştüğünde zarar görmesin diye zeminine de desenli ve renkli kauçuk uyguladıklarını belirten Başkan Alemdar Öztürk, parkı çocuklar için daha modern oyun grupları ile donattıklarını ifade etti.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR

Mithatpaşa Mahallesi sakinleri ise “Mahallemizdeki çocuk parkımız daha modern bir görüntüye kavuştu. Çocuklarımız için farklı ve daha modern oyun alanları ile oyun grupları oluşturuldu. Bunlar çok güzel şeyler.  Bu çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk’e teşekkür ediyoruz.” Dedi.