YEŞİLDAM MAHALLESİNDE YOL ÇALIŞMALARI DUALARLA BAŞLATILDI

Fen İşleri ekipleri tarafından Yeşildam Mahallesi’nde sürdürülen Kilit Parke taşı yol çalışmaları dualarla başladı.

Programa katılan Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk, Ceyhan’a hizmetin en iyisini sunmanın gayretinde olduklarını ifade ederek çalışmalarının aralıksız süreceğini söyledi.

Kilit Parke yol hizmetlerinin plan ve program dâhilinde gerçekleştiğini ifade eden Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk, farklı mahallelerde ise parke ve asfalt yol ile kaldırım çalışmalarının da devam ettiğini belirtti.

Göreve geldiklerinden bu yana verdikleri sözleri bir bir yerine getirmenin gayretinde olduklarını söyleyen Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk, hizmetlerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Yeşildam Mahallesi sakinleri ile sohbet etti.